Gör ditt företag synligt på Guldnyckeln 2018.

Den 27 mars 2019 har ditt företag ett utmärkt tillfälle att synas tillsammans med beslutsfattare från hela landet. Under Guldnyckeln möts marknadschefer, kreatörer, reklambyråchefer, VD:ar, projektledare och många andra. En möjlighet att synas och att knyta nya, spännande affärskontakter.

Som utställare blir ditt företag en av Guldnyckelns huvudaktörer. Ni syns i det främsta forumet där leverantörer, annonsörer och studenter inom direkt och interaktiv marknadsföring träffas – alla är där! Att stå bakom och aktivt stötta en kreativ miljö som visar upp och belönar konkreta kommunikativa resultat signalerar att ni är en aktör att räkna med. Ni gör ert varumärke väl synligt för den attraktiva målgrupp som besökarna utgör och har goda möjligheter att hitta nya affärsmöjligheter. Dessutom är Guldnyckeln ett lysande tillfälle att fördjupa relationen med befintliga kunder, att bjuda in dem att tillsammans med er inspireras av nytänkande strategisk kommunikation.

Vi erbjuder 3 olika monterstorlekar och varför inte kombinera en monter med en talartid på inspirationsscenen som är placerad på mötestorget.

Vill du också ställa ut på Guldnyckeln? Välkommen att kontakta Carina Tegeland på 073 079 4615 eller carina.tegeland@swedma.se

Fakta

  • Inspirationsdagen har ca 650 besökare.
  • Galakvällen har ca 700 besökare.
  • 60% av dagbiljettköparna var annonsörer.
  • 92% av besökarna ger helheten på Guldnyckeln betyg 4-6 (skala 1-6)
  • Av totalt antal besökare arbetar 50% på marknadsavdelning, som Marknadschef, som CRM-ansvarig, som VD, som ansvarig för lojalitetsprogram eller motsvarande roller.
  • 87% av besökarna ger utställarna och utställningsområdet betyg 4-6 (skala 1-6)